DIT IS WAT WE DOEN

Wat kunnen we nu eigenlijk allemaal voor jou betekenen?
Dat vertellen we je natuurlijk maar al te graag.

PRODUCT SEEDING

Door creatie van organische en authentieke content over jouw product valt jouw merk op en blijft het hangen bij het beoogde publiek.
PRODUCT SEEDING

EVENTS MARKETING B2C

Unieke en spraakmakende evenementen die perfect aansluiten bij de interesses van jouw doelgroep.
EVENTS MARKETING B2C

EVENTS MARKETING B2B

Unieke bedrijfsevenementen voor jouw belangrijkste relaties en key accounts waarmee we een positieve indruk willen maken om de verkoopresultaten te stimuleren.
EVENTS MARKETING B2B

INFLUENCER ACTIVATIE

Op een creatieve en authentieke manier zullen influencers jouw merk, producten of diensten promoten.
INFLUENCER ACTIVATIE

Dit is hoe we het doen

CREATIEVE OPLOSSINGEN OP MAAT

Project360 staat bekend om zijn op maat gemaakte creatieve oplossingen. Met meer dan 15 jaar ervaring en een flexibele schil van specialisten, streven we naar niets minder dan het beste resultaat. Wij werken samen met jou om de perfecte strategie te ontwikkelen die aansluit op jouw doelgroep en jouw unieke visie.

ONTZORGEN VAN A TOT Z

Bij ons draait alles om jouw visie en wensen. Het intakegesprek vormt de eerste stap naar een op maat gemaakte service, waarbij we als adviserend partner samenwerken om jouw verwachtingen te overtreffen. We leiden je door het hele proces, met tussentijdse updates om ervoor te zorgen dat je altijd weet waar je staat.

TRANSPARANTIE & BETROUWBAARHEID

Geen verrassingen, maar precies het resultaat waar jij naar op zoek bent. Laat je gegevens achter en dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie. Vervolgens kunnen we samen aan de slag om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen. Wij maken jouw merkvisie realiteit.