Bij Project360 geloven we in de kracht van merkactivatie en de impact van een onvergetelijke merkbeleving. Wij zijn niet zomaar een creatief bureau; wij zijn jouw partner in het tot leven brengen van merken, en dat doen we met passie, creativiteit en een schat aan ervaring.

Project360 is geboren uit de visie van onze gedreven oprichter, Nick Frissen. Als ondernemer en voormalig brandmanager van DJ’s Sunnery James & Ryan Marciano reisde hij de hele wereld over. Zo ontdekte hij niet alleen nieuwe plekken en culturen, maar kwam hij ook in contact met veel verschillende professionals waarmee hij nu nog altijd een sterke relatie heeft. De oprichting van Project360 vindt zijn oorsprong in deze bron van inspiratie en het sterke netwerk, waarbij we de wereld vanuit verschillende en diverse invalshoeken bekijken om tot een allesomvattend oplossing voor jou te komen.

Wat begon als een creatief bureau in 2008, is nu uitgegroeid tot een full-service creative agency gevestigd in Rotterdam. Project360 is door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van merkactivatie en merkbeleving. Ons team bestaat uit bedreven marketingspecialisten, getalenteerde project managers, gepassioneerde event experts en ervaren creatives die ervoor zorgen dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Wij zijn jouw partner van idee tot implementatie. We bekijken jouw merkmogelijkheden met een 360-gradenbenadering en zetten daarbij altijd de doelgroep centraal. Of het nu gaat om een grootschalige campagne, een unieke experience, of een op maat gemaakte oplossing om jouw merk te versterken, wij staan klaar om jouw merk verder tot leven te brengen.

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we een krachtig netwerk opgebouwd met tevreden klanten, diverse artiesten, atleten en professionals. We zijn trots op al onze partnerships, maar willen graag onze samenwerking met JBL benadrukken. Al ruim 10 jaar werken we succesvol samen met JBL, waarbij we als Project360 creatieve oplossingen bieden voor effectieve merkactivatie.

 

Wij draaien niet om de hete brij heen. Bij Project360 draait alles om het creëren van een unieke merkbeleving die blijft hangen. Samen maken we van jouw merk een onvergetelijke ervaring! Wij begrijpen de kracht van  interactie zowel online als offline. Onze diverse merkactivaties, waaronder de legendarische JBL Snow Party, bewijzen dat we Gen Z-ers en Millennials weten te bereiken en te betrekken bij jouw merk.

 Momenteel brengen wij merken tot leven door onder andere samen te werken met atleten, artiesten en voetbalclubs. Hun fanbase wordt jouw fanbase en biedt daarom onwijs veel kansen zowel in Nederland als ver daarbuiten. Ben je klaar om jouw merkbekendheid een boost te geven? Wij stropen alvast onze mouwen op en kijken ernaar uit om kennis met je te maken.